Lassie hundförsäkring – unikt förebyggande koncept!

Funderar du på att skaffa dig en fyrbent familjemedlem eller har du redan en? Precis som för oss människor är det flera saker att ha i åtanke. En av dessa är skada eller sjukdom. När man skaffar hund har man oftast redan gått igenom de typer av försäkringar som finns på marknaden för att vara säker på att klara kostnaden om olyckan är framme.

En bra hundförsäkring

Att sköta om din hund är självklart den bästa hundförsäkring du kan ha, ett förebyggande hälsoarbete gör att många åkommor undviks, precis som hos oss människor. Men om du nu ska välja försäkringsbolag till din hund, vilket bolag ska du välja? Det finns flera kandidater och de ser alla ut att ha bra tjänster och erbjudanden. Om man tittar närmare finns det ett bolag som står ut i mängden och som har en filosofi som särskiljer det från övriga konkurrenter, bolagets namn är Lassie – ett mycket intressant djur-tech från Stockholm.

Lassie satsar förebyggande på både ägare och hund

Varför är Lassies hundförsäkring så speciell? Lassie har ett unikt arbetssätt inom förebyggande djurvård. Man fokuserar på livet och arbetar löpande för att hålla din hund vid god hälsa – till skillnad på många andra bolag som fokuserar på omhändertagandet efter att en skada eller ett tillstånd redan har skett. Uppfinningsrika Lassie har ett unikt koncept där hundägare belönas med poäng för att lära sig om förebyggande hundhälsa. Poängen leder till ett reducerat pris på försäkringen. Ju mer du lär dig, desto mindre betalar du. Detta ger de bästa förutsättningarna för din hunds hälsa och ett gott liv.

Lassie erbjuder den högsta ersättningen

Lassie är en digital försäkringstjänst som har öppet dagligen mellan 7 och 22. Man erbjuder högst ersättning på marknaden och har bra villkor. Lassie står under Finansinspektionens tillsyn. Bakom Lassie står ETU Forsikring A/S som omsätter runt 200 miljoner årligen och har ett av världens största försäkringsbolag bakom sig.

corporate-x