Hitta den perfekta hundbädden till din hund

Idag finns det många härliga hundbäddar att välja mellan. Visst kan du ha en madrass som ligger på golvet, men du kan också skaffa en hundbädd som passar perfekt utomhus, i soffan eller som blir en snygg del av inredningen.

Hitta hundbädden till din fyrbenta vän

Du vill naturligtvis att din hund ska ha en skön hundbädd att ligga på. Det absolut viktigaste är storleken. Så att din hund kan ligga bekvämt. Det finns också många olika slags hundbäddar att välja mellan. Klassikern är en skön madrass i lagom storlek som ligger på golvet. Många hundar föredrar den vanliga hundbädden på golvet. Du kan också köpa särskilda hundbäddar som passar i soffan. Perfekt om er hund brukar sitta i soffan med er när ni tittar på tv. Det är väldigt mysigt med hundsällskap i soffan, samtidigt som du inte vill få en massa hundhår på tyget. Det finns också mysiga hundbäddar som är lite högre och som särskilt passar mindre hundar. Så att de kommer upp en decimeter från golvet och känner att de har lite mer utsikt. En ny slags hundbädd är utomhusbädden med soltak. Det är viktigt att din hund har tillgång till skugga. Har du en mycket solig trädgård kan det vara smart att köpa en särskild hundbädd som blir som ett litet minitält. Du köper hundbädd och hundsängar på TinyBuddy, som också har kattsängar, härliga filtar för hunden till bilen och soffan och allt annat du behöver till dina djur.

Inredd hemmet med hundsängen

Varför inte köpa en hundsäng som verkligen passar in i ditt hem? Som blir en del av din inredning. Det finns så många olika hundbäddar och filtar att välja mellan att du definitivt kan hitta någonting som matchar resten av köket, vardagsrummet eller hallen. Om du gillar minimalism kan du satsa på en enfärgad hundsäng i klassiskt madrasstuk. Gillar du mycket färg eller shabby chic kan du köpa en hundsäng i en passande färgnyans med lite extra fluff.

Om din hund brukar få sitta i soffan är det smart att antingen köpa en särskild hundbädd för soffan eller så köper du en fluffig filt. Fördelen med att hunden har sin egen plats är att du får mindre hundhår på dina egna kläder och att det också blir enklare att städa. Det underlättar också när allergiker kommer på besök. Köp en snygg hundfilt eller bädd i en färg som passar resten av inredningen i vardagsrummet och matcha med snygga kuddar.

En eller flera hundsängar

Många hundar har sin madrass i köket. När de ligger i andra rum så ligger de på mattan eller golvet. För de flesta hundar fungerar det utmärkt. Om du har en äldre eller tyngre hund kan det dock vara skönt för hunden att ha egen hundbädd i de rum som den vanligtvis tycker om att vila i.

corporate-x